Франція обмежить влітку великі міжнародні подорожі через коронавірус

Президент Франції заявив, що цього літа французи навряд чи зможуть здійснити великі закордонні поїздки.

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що навряд чи французи зможуть здійснити великі закордонні поїздки цього літа у зв’язку з ризиком відновлення епідемії коронавірусу.

Читайте такожLufthansa Group скасувала більшість рейсів до літа

Про це Макрон сказав у вівторок під час відвідин школи за межами Парижа, повідомляє "Європейська правда" з посиланням на BFM-TV.

"Хочу нагадати, що ми не виграли битву з вірусом: ми уповільнили її. Зараз зарано говорити вам, чи будемо ми мати відпустки цього літа. Що я можу сказати - це те, що ми збираємось обмежувати великі міжнародні подорожі - навіть під час літніх відпусток", - сказав Макрон. 

Він дав зрозуміти, що подорожі можуть бути обмежені територією Європи - або навіть вужчим регіоном. "Але про це ще рано говорити, ми будемо знати (більше) на початку червня", - додав французький президент. 

Як повідомляв УНІАН, станом на ранок 5 травня кількість померлих від коронавірусної хвороби COVID-19 у світі перевищила 250 тисяч людей.

Водночас кілька європейських країн вирішили послабити карантин. Пом'якшення запровадили в Італії, Сербії, Іспанії, Греції та у Польщі.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.