Додаток буде адаптований під ситуацію з коронавірусом / Ілюстрація REUTERS

Компанія Google заявила про те, що внесе зміни в роботу програми Google Travel. Тепер додаток буде повідомляти про зміни в роботі транспорту і готелів у зв'язку з пандемією коронавірусу.

Про це повідомляє The Verge.

Читайте такожGoogle створює світову систему оповіщення про землетруси

Відео дня

В розділ "Інструменти подорожей" додали нові опції, які показують, чи пропонує готель скасування реєстрації номера, і надають дані про безкоштовне скасування бронювання номера і повернення квитків на рейси літаком.

Статистика заражень

Також в цьому розділі буде надаватися інформація про кількість випадків зараження в певному населеному пункті або країні.

Нова опція

А в розділі "Тренди подорожей" - з'явилася опція, яка показує, який відсоток готелів доступний для бронювання номерів, і рейси, які здійснюють літаки на обраній території.

Хронологія подій

  • 28 липня 2020 року компанія Google, яка є однією з найбільших IT-компаній світу, заявила про те, що готується до тривалої пандемії та дозволить співробітникам працювати з дому до липня 2021 року.
  • 30 липня 2020 року юридичний комітет Конгресу США провів слухання, під час яких глави технологічних гігантів Amazon, Facebook, Apple і Google понад п'ять годин відповідали на поставлені їм запитання і були піддані різкій критиці з боку конгресменів. Керівників компаній звинуватили у зловживанні владою.
  • 31 липня 2020 року материнська компанія Google - Alphabet - відзвітувала про перше в історії компанії зниження квартального виручки.
  • 11 серпня в додатку Google Maps з'явилася карта протестів в білоруському Мінську.
  • 12 серпня Google заявив про те, що створить світову систему оповіщення про землетруси.