Дмитро Комаров / фото 1+1

У новому випуску "Мандруй Україною з Дмитром Комаровим", який вийшов 14 листопада на телеканалі 1+1, телеведучий продовжив відкривати незвідані куточки Одеської області та показав, які небезпечні створіння можна зловити в глибинах Чорного Моря.

Одеса – місто гумору і веселощів, а головне – місто особливої колоритної атмосфери. Шикарна архітектура, колоритні дворики і, звісно, море. У новому випуску проекту Дмитро Комаров покаже незвичайний драйвовий спосіб відпочинку, доступний для туристів – екстремальну риболовлю.

Разом з командою професійних рибалок, телеведучий покаже особливості цього виду відпочинку і особисто продемонструє, чому незабутні емоції після нього гарантовані, йдеться в анонсі від 1+1.

"У нас унікальна можливість переконатися в тому, що в Україні водяться скати-хвостоколи. Це дуже небезпечна жива істота, адже у його хвості – отрута. Якщо він вдарить людину хвостом, то в деяких випадках це може коштувати навіть життя", – розповів Комаров.

Читайте також"Мандруй Україною з Дмитром Комаровим": телеведучий перекусив біляшем у вагоні преміум-класу (відео)Цікаво, що топ-5 найнебезпечніших істот, які водяться в Чорному морі – це скат, чорноморська скорпена, звіздар, морський рис і морський дракон. І зловити їх може кожен, навіть не бажаючи цього. У випуску професійні рибалки поділяться практичними порадами, як правильно себе поводити, якщо ви натрапили на когось із них, щоб не постраждала ні людина, ні морська істота.

Дмитро Комаров / фото 1+1

"Морський дракон – це така маленька риба – з чорною короною на голові, а по больових відчуттів – це як скат і скорпена разом узяті. Я бачив чоловіка на пірсі, що зловив морського дракона, взяв в руки, тому що подумав, що бичок, а через 40 хвилин рука розпухла до ліктя і його терміново відвезли в лікарню", – розповідає професійний рибалка з досвідом Олександр Слюсар.

Дмитро Комаров / фото 1+1

У другій частині випуску Дмитро Комаров відправиться у виноградну Мекку Одеської області – селище Шабо. Телеведучий-мандрівник покаже глядачам закулісся винного виробництва в Україні та продемонструє, як народжується елітне вино, яке продається тільки в чотирьох ресторанах із зіркою Мішлен в Парижі.

"Наша місія показати, наскільки багаті та родючі українські землі, й що Україна вже зараз робить істинно великі вина, які високо оцінюють у всьому світі", – розповідає Героргій Іукурідзе, нащадок династії виноробів, що займаються виробництвом вина в Одеській області.

Вас також може зацікавити: