"Мандруй Україною з Дмитром Комаровим" / фото прес-служби 1+1

У прем'єрному випуску другого сезону проекту проекту "Мандруй Україною з Дмитром Комаровим", який вийшой 7 листопада на каналі 1+1, телеведучий досліджував одеський колорит і розповів про гастрономічні дива "перлини біля моря".

Як повідомляє прес-служба 1+1, в авторському проекті телеведучий продовжить відкривати культурні багатства нашої країни, покаже нові, захоплюючі види туризму і знайде найпотаємніші локації, які вразять навіть найвимогливіших туристів.

"Ми покажемо туризм, який ви навіть не уявляли собі в Україні. У цій величезній мозаїці культур кожен знайде розвагу до душі. Ми знайдемо найяскравіші та екстравагантні з них. Під час цієї поїздки по Україні ми також будемо пробувати гастрономічні дива, випробовувати на собі магію карпатських мольфарів і розповімо, які небезпечні мешканці ховаються у водах Чорного моря. Зрештою, покажемо звичні речі з несподіваного для наших глядачів ракурсу", – розповів Комаров напередодні прем'єри.

"Мандруй Україною з Дмитром Комаровим" / фото прес-служби 1+1

Перший випуск нового сезону проекту розпочнеться з подорожі в одне з найяскравіших і найколоритніших міст України – Одесу, а відправиться телеведучий до "перлини біля моря" поїздом в стилі "Східного Ескпресу" – символу розкоші минулого століття. Дмитро Комаров доведе, що таку вінтажну подорож можна організувати в Україні, й для компанії туристів вона буде коштувати далеко не "всі гроші світу".

Читайте такожУ першому випуску "Світ навиворіт" про Еквадор Дмитро Комаров шукатиме найбезпечніше плем'я у світі"Ми покажемо, як відчути романтику аристократії минулого століття, коли люди красиво одягалися в ошатні сукні, фраки і подорожували в атмосфері розкоші. Ми вирушимо в нашу подорож на рівні п'ятизіркового готелю. Скільки ми подорожували по різних країнах, я завжди мріяв проїхатися в такому. Але ніколи б не подумав, що така можливість представиться саме в Україні", – сказав телеведучий.

Що чекає Дмитра Комарова в українському вагоні преміум-класу і скільки коштує подорож на поїзді "по-королівськи" телеглядачі побачать вже цієї неділі.

Кожна країна має свій найвідоміший ринок. Якщо в Туреччині це Гранд Базар, в Японії – Цукідзі, а в Таїланді Легендарні плавучі ринки, то в Україні – це безсумнівно одеський "Привоз". Там найкраще знайомитися з духом, настроєм міста і корінними одеситами.

"Мандруй Україною з Дмитром Комаровим" / фото прес-служби 1+1

В Одесі Дмитро Комаров покаже, які секрети потрібно знати, щоб вигідно "скупитися" на "Привозі" і що означає поняття "розмовляти одеським діалектом", а допоможуть в цьому корінні жителі. Дмитро Комаров познайомить з героями місцевих анекдотів, розповість цікаві та маловідомі історії про гастрономічне Серце міста і поділиться лайфхаками, як можна безкоштовно харчуватися гостям Одеси.

Нагадаємо, в нових випусках "Мандруй Україною з Дмитром Комаровим" глядачі побачать відпочинок на будь – який смак і гаманець-від рівня класу люкс до бюджетних подорожей, а географія маршрутів Дмитра Комарова охоплюватиме і гори, і морське узбережжя.

Вас також можуть зацікавити такі матеріали: