Розклад рейсів дозволить пасажирам з Афін скористатися зручними стикуваннями в аеропорту / Ілюстрація REUTERS

Авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України" (МАУ) планує з 18 червня відновити регулярні рейси з Києва до Афін (Греція).

Польоти виконуватимуся щовівторка, щочетверга та щоп'ятниці. Про це повідомила прес-служба авіаперевізника.

Читайте такожКожен другий українець проведе відпустку на вітчизняному курорті - опитування

Відео дня

Авіакомпанія виконуватиме рейси за наступним розкладом: Київ (КВР) – Афіни (ATH): виліт о 10:35 (за місцевим часом), приліт о 13: 10 (за місцевим часом); Афіни (ATH) - Київ (КВР): виліт о 14:05 (за місцевим часом), приліт о 16:40 (за місцевим часом).

Відзначається, що такий розклад рейсів дозволить пасажирам з Афін скористатися зручними стикуваннями в аеропорту "Бориспіль" для перельотів в Баку, Тбілісі, Єреван, Батумі та ключові регіони України - Одесу, Херсон, Львів, Харків, Запоріжжя.

"Відповідно, подорожуючі зможуть летіти рейсами МАУ в Європу зі стикуванням в Києві", - підкреслила прес-служба.

У МАУ також повідомили, що вже з 4 червня для українських туристів стане доступною чартерна програма МАУ в курортні зони Греції: Іракліон, Салоніки та Родос.

МАУ та її рейси

Авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України" продовжує відновлення рейсів, які були припинені у зв'язку з впливом пандемії COVID-19, зокрема, з 18 червня запускає рейси з Києва до Варшави (Польща).

Авіакомпанія і Департамент з розвитку туризму емірату Рас-ель-Хайма (ОАЕ) з 25 червня запускають перші прямі рейси з Києва в емірат.

У квітні авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України" представила мережу маршрутів на період літньої навігації, запуск яких дозволить відновити авіаційне сполучення регіонів України з численними країнами Європи через Міжнародний аеропорт "Бориспіль".