Судно Norwegian Pearl розраховане на 2300 пасажирів / фото ua.depositphotos.com

Днями італійський пляжний курорт Іс-Бенас анонсував старт "голих" весіль. І ось тепер для туристів-нудистів з'явилася ще одна спокуслива пропозиція.

Як пише CNN, туристична компанія Bare Necessities спільно з Norwegian Cruise Line планують запустити в 2025 році спеціальний 11-денний круїз для тих, хто вважає за краще відпочивати голяка.

Очікується, що 295-метрове судно "Норвезька перлина" (Norwegian Pearl) вирушить із Маямі в Карибське море 3 лютого і повернеться назад 14 лютого. Дорогою "Великий оголений човен" (так назвали круїз організатори) відвідає такі напрямки, як Багамські острови, Пуерто-Ріко і Сен-Мартен.

Відео дня

"Як завжди, ми раді надати вам розкіш вирішувати, що НЕ носити", – йдеться в повідомленні на офіційному сайті компанії Bare Necessities, яка раніше вже організувала понад 75 круїзів із повним складом оголених людей.

Ціни на каюти (за умови двомісного розміщення) починаються приблизно з 2000 доларів США і сягають 33 155 доларів США за віллу з трьома спальнями. "Норвезька перлина" має пасажиромісткість 2300 осіб.

Спеціалізовані ресторани на кораблі містять "велику зону зі шведським столом для обідів на свіжому повітрі в оголеному вигляді", а набір зручностей, доступних на борту, покликаний "відповідати стилю круїзу без одягу".

Проте "голим круїзерам" не варто очікувати, що вони зможуть подорожувати без одягу. Фактично, гості повинні будуть дотримуватися низки правил, зокрема носити одяг у їдальнях на борту корабля, а також стежити за тим, щоб вони поклали під себе рушник перед тим, як сісти "в каюті, на палубі біля басейну і в зоні буфету", чи будуть вони з "голим низом", чи в стрінгах.

При цьому під час круїзу будуть заборонені "пестощі або недоречні дотики". Також не можна буде перебувати оголеними перед іншими кораблями в порту.

Bare Necessities також заборонила спідню білизну, "фетиш-одяг", а ще фотографування і відеозйомку інших круїзерів без їхньої згоди.

"Наша місія полягає в тому, щоб надати розслабляючі, розважальні та такі, що дбають про своє здоров'я, можливості для відпочинку, які пропонують безпечне, природне середовище, де можна оцінити, здивувати і поєднати природу і неприкрашену людську форму", – кажуть в Bare Necessities.

Зазначимо, це вже не перший "круїз із полуничкою" за останній час. Як раніше повідомляв УНІАН, на початку 2024 року мережа курортів Temptation запропонувала своїм клієнтам зануритися у світ сексуальної свободи, вирушивши в круїз для свінгерів.

Вас також можуть зацікавити новини:

Читайте свіжі новини туризму, шукайте ідеї для подорожей і дивіться мальовничі фото з усього світу на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.