SkyUp і МАУ літатимуть в турецький Бодрун / фото ua.depositphotos.com

Державна авіаційна служба України дозволила українській авіакомпанії SkyUp Airlines здійснювати три нових регулярних рейси: з Києва в Бодрум (Туреччина), Гельсінкі (Фінляндія) і зі Львова в Баку (Азербайджан).

Читайте такожSkyUp у квітні-травні запускає рейсі на Кіпр

Відповідні накази Державіаслужби розміщені на її сайті.

Відео дня

Зокрема, рейси в Бодрум авіакомпанія зможе виконувати 3 рази на тиждень, в Гельсінкі – 4 рази на тиждень, в Баку – 2 рази на тиждень.

Термін дії прав на польоти в Бодрум – з 24 травня 2021 року і на невизначений час, в Гельсінкі – з 24 квітня і на невизначений час, в Баку – з 1 квітня і на невизначений час.

Крім того, як повідомляє avianews.com, також Державіаслужба дозволила МАУ здійснювати чотири регулярні рейси на тиждень з Києва в Газіпашу (Туреччина) і збільшити число польотів з Києва в Бодрум (Туреччина) з трьох до семи рейсів на тиждень.

Також на засіданні комісії регулятор анулював права на польоти зі Львова в Монастір (Туніс) і з Києва в Амман (Йорданія) авіакомпанії «Буковина».

Крім того, комісія Державіаслужби відмовила Bees Airline в доступі на маршрут Запоріжжя-Тирана (Албанія) і SkyUp у виході на лінію Київ-Лондон (Великобританія) через відсутність вільної квоти на цих напрямках.

Інші новини авіакомпаній