Правильна відстань між пасажирами підтримується за допомогою наклейок на підлозі / фото: аеропорт "Будапешт"

Угорський аеропорт "Будапешт", який відновив польоти, ввів більш суворі правила у зв'язку з пандемією коронавірусу.

Читайте такожWizz Air з 1 травня відновлює деякі рейсі з аеропорту Відня

Про це повідомляє прес-служба аеропорту "Будапешт".

Відео дня

"Аеропорт готовий до польотів згідно з новими суворими правилами, а також протоколом аеропорту", - йдеться в повідомленні.

У зв'язку з пандемією аеропорт приділив більше уваги управлінню чергами, допомагаючи підтримувати правильну відстань між пасажирами за допомогою наклейок на підлозі та інформаційних табло.

фото: аеропорт "Будапешт"

"Наліпки, що інформують про заборону, також прикріплені до певних сидінь в терміналі SkyCourton, - це також робиться для того, щоб люди, які перебувають там, зберігали безпечну відстань", - додають в аеропорту.

фото: аеропорт "Будапешт"

Також в повітряній гавані встановлені прилади з дезінфікуючими засобами. А співробітників, які через специфіку роботи не можуть дотримуватися відстані в 1,5 метра, зобов'язали носити маски.

фото: аеропорт "Будапешт"

Також в аеропорту пасажирам, що вилітають з Будапешта, пропонують використовувати систему реєстрації багажу самообслуговування і онлайн-реєстрацію для мінімізації фізичного контакту.

Як повідомляв УНІАН, найбільший лоукост-авіаперевізник у Центральній та Східній Європі угорська компанія Wizz Air з 1 травня ввела нові правила під час польотів на період пандемії коронавірусу.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.