Музей розміститься на двох поверхах і буде сусідити з колесом огляду Ain Dubai \ фото REUTERS

Популярний у всьому світі музей воскових фігур мадам Тюссо відкриється на острові Bluewaters в Дубаї в кінці цього року. Відвідувачів чекатимуть фігури 60 світових зірок.

Філія в Дубаї стане першим музеєм мадам Тюссо в регіоні Перської затоки. У ньому будуть представлені фігури Тома Круза, Дженніфер Лоуренс, Джекі Чана, Шахруха Хана, Катріни Кайф, Сачіна Тендулкара, Мо Салаха, Ліонеля Мессі, Тейлор Свіфт, Дональда Трампа, Нарендри Моді, Сі Цзіньпіна та інших.

Експозиція буде розділена на шість зон: світові лідери, мода, кіно, актори Боллівуду, спорт, зірки музики і вечірок. У кожній зоні будуть проходити інтерактивні заходи і будуть обладнані в тому числі сцена для виступів, кабінет директора, подіум, танцпол.

Відео дня

Читайте такожУ берлінському музеї з'явилися живі "воскові" фігури Меган Маркл і принца Гаррі (фото, відео)Музей розміститься на двох поверхах і буде сусідити з найбільшим у світі колесом огляду Ain Dubai.

Музей мадам Тюссо

Музей мадам Тюссо вперше відкрив свої двері в 1835 році в Лондоні і в даний час налічує 24 філії по всьому світу. Філія в Дубаї стане 25-ю в колекції музеїв. На виготовлення однієї реалістичної фігури йде до 12 тижнів, повідомляють russianemirates.com.

Вас також можуть зацікавити новини