17 травня ТОВ «Птахофабрика «Поділля» (с. Степанівка Вінницького район) проведе міжнародний практикум на тему «Сучасні технології птахівництва у виробництві екологічно чистого яйця на ТОВ «ПФ «Поділля».

Захід проводиться в рамках навчальної програми для студентів Університету Вагенінген (Нідерланди) з метою отримання практичних знань в галузі птахівництва - вивчення технології виробництва якісних курячих яєць на сучасній птахофабриці.

В якості зразка ефективного виробництва екологічно чистого яйця, яке відповідає всім європейським стандартам, серед великої кількості птахофабрик на території України, було обрано підприємство ТОВ «Птахофабрика «Поділля».

Відео дня

Програма практикуму передбачає відвідування майданчиків з вирощування молодняку, ознайомлення з технологіями утримання курей-несучок і отримання товарного яйця. Також буде проведений круглий стіл, присвячений темі практикуму, на якому студенти зможуть задати всі питання, що цікавлять їх провідним фахівцям птахофабрики.

Партнером в даному заході виступає відома міжнародна компанія «AllTech»  - компанія, що спеціалізується на здоровому харчуванні для тварин.