Окупанти обстріляли Красногорівку, Піски, Авдіївку / facebook.com/ato.news

Від початку поточної доби, 13 січня, бойовики російсько-окупаційних військ десять разів обстріляв позиції Збройних сил України на Донбасі, внаслідок чого один український військовослужбовець дістав поранення.

Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу операції Об'єднаних сил.

Читайте такожНа Донеччині бойовики обстріляли безпілотник ОБСЄ

Відео дня

"В смузі дій оперативно-тактичного угрупування "Схід" двічі вівся обстріл з великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї по позиціях в районі населеного пункту Красногорівка, двічі з гранатометів та стрілецької зброї - поблизу міста Авдіївка, тричі з гранатометів та великокаліберних кулеметів - в районі селища Піски, гранатометів та стрілецької зброї - поблизу селища Лебединське. В смузі дії оперативно-тактичного угрупування "Північ" окупанти здійснили обстріли по позиціях наших військових з гранатометів в районі населеного пункту Новгородське, з БМП-2, великокаліберних кулеметів - в районі селища Новотошківське", - йдеться в повідомленні.

У штабі наголосили, що незважаючи на погіршення погодних умов, українські військові продовжують надійно контролювати дії противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню.

Як повідомляв УНІАН, за минулу добу, 12 січня, російські окупаційні війська на сході України тричі порушили режим припинення вогню. Внаслідок обстрілів жоден український військовослужбовець не постраждав.