Українські військові застосовують чергові вогневі засоби у відповідь на ворожі провокації / фото facebook.com/theministryofdefence.ua

Протягом минулої доби, 22 січня, російські окупаційні війська чотири рази порушили режим припинення вогню. Внаслідок злочинних обстрілів один представник ДСНС України зі складу Об'єднаних сил отримав поранення.

Читайте такожЕксперт підрахував, у скільки обійдеться Україні відновлення Донбасу

Як повідомляється у ранковому зведенні штабу ООС, ворог, крім того, здійснив обстріл зі стрілецької зброї населеного пункту Чермалик на Маріупольському напрямку та з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстріляв представників ДСНС України зі складу ОС поблизу міста Мар'їнка.

Відео дня

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" обстріли позицій ЗСУ велися: в районі населеного пункту Широкине - з гранатометів та великокаліберних кулеметів; поблизу селища Павлопіль - з гранатометів та стрілецької зброї; поблизу Красногорівки - з гранатометів,

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник обстріляв українські позиції поблизу селища Золоте-4 з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Підрозділи ОС у відповідь на провокації противника застосовували чергові вогневі засоби.

За даними розвідки, 22 січня двох окупантів було знищено, ще двоє отримали поранення.

Напередодні повідомлялось, що сапер піротехнічного підрозділу ГУ ДСНС в Донецькій області отримав поранення під час обстеження газогону Мар'їнка - Красногорівка.