Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил протягом поточної доби немає / фото УНІАН

Окупанти сьогодні на Донбасі тричі обстріляли позиції українських військ, втрат серед бійців Об'єднаних сил немає.

Про це у Facebook повідомляє прес-центр штабу операції Об’єднаних сил.

"Протягом поточної доби, у період з 00.00 до 18.00, противник три рази обстріляв позиції наших військ. В смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник обстріляв позиції українських військових з мінометів калібру 120 мм поблизу селища Кримське. Також в смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" злочинці обстріляли з гранатометів позиції українських військових в районі населеного пункту Водяне, а також зафіксовано роботу ворожого снайпера", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Читайте такожСпостерігачі ОБСЄ помітили 26 "Градів" на окупованій Луганщині

Крім того, зазначається, що з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів ворог вів вогонь по українських позиціях в районі населеного пункту Гнутове.

Підрозділи, що обороняються, придушували ворожий вогонь застосуванням чергових вогневих засобів.

«Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил протягом поточної доби немає. Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових", - зазначили у прес-центрі ООС.

Як повідомляв УНІАН, протягом минулої доби, 23 січня, російські окупаційні війська на сході України один раз порушили режим припинення вогню. Внаслідок обстрілу жоден український військовослужбовець не постраждав.