Дружина Пушиліна / фото з ресурсів бойовиків

У "ДНР", на відміну від дружини ліквідованого колишнього ватажка Олександра Захарченка, дружина нинішнього "керівника" Дениса Пушиліна почала часто з'являтися в ЗМІ бойовиків.

Читайте такожВатажок "ДНР" облаштував "резиденцію" у віджатому в українського бізнесмена офісному центрі (фото)

Про Пушиліну відомо, що вона народилася в 1985 році в Макіївці, звідки родом її чоловік-терорист. Повідомляється, що свого часу вона закінчила торговельний інститут в Донецьку, працювала бухгалтером у компанії "Солодке життя". Саме на цьому підприємстві вона познайомилася з майбутнім чоловіком. У шлюбі вони вже 10 років. У них є донька.

Відео дня

Так, у ЗМІ терористів дружина Пушиліна з'являлася досить часто останнім часом: 18, 25 і 31 січня. Також ресурси бойовиків показали низку фото "першої леді" "ДНР", які вже висміяли в мережі. На це звернули увагу "Донецкие новости".

фото з ресурсів бойовиків

Так, блогер "Фашик Донецький" опублікував її фото та написав: "На фото - дружина наполовину узбека Пушиліна. Запитання: чому у бидла потяг до дворянства? Воно ж бухгалтером працювало на "Солодкому житті". Княгиня, б***ь".

Раніше в мережі показали нового "депутата" самопроголошеної "ДНР". Ним стала 21-річна Марія Богатова - коханка ватажка "ДНР" Дениса Пушиліна.