Одного з військових евакуювали та прооперували / Скріншот

Військові медики за останню добу вивезли із сумнозвісних Пісків двох поранених та одного загиблого бійця.

Після нещодавньої ротації серед бойовиків знову з'явився снайпер, який використовує підлу тактику, йдеться в сюжеті ТСН.

Так, з-під обстрілу вдалося витягнути військового Павла. "У нього було вогнепальне поранення в ділянці печінки, прострелена печінка і пошкоджений верхній полюс правої нирки", - розповів фельдшер евакуаційного відділення 57-ї бригади Владислав Водолазський.

Відео дня

Читайте такожОфіцер ЗСУ показав ліквідованих терористів "ДНР" (фото)

А от Богдан Колмиков не дуже веселий – старшину роти Сергія він побачив на передовій уже мертвим. Спочатку ворожий снайпер поранив Павла, але не дострілював, а чекав, поки прибіжать побратим його рятувати – і вже Сергієві поцілив прямо в серце. "Важко на собі морально переносити це все, брати до душі. З одного боку, це наша робота, з іншого - є якісь почуття, у кожного є сім’я", - каже начальник лікувального відділення 57-ї бригади Богдан Колмиков. 

Медики втішають себе тим, що їм таки вдалося обманути снайпера і витягти буквально з того світу Павла – тепер поранений у комі, але лікарі вважають, що виживе. А от бійці на позиціях зайвий раз з шанців не висовуються – ворожий стрілок десь поряд, у нього хороша оптика й пристріляна гвинтівка.

Раніше волонтер Юрій Мисягін повідомив, що терористи на Донбасі спробували відповісти українським військовим на знищення їхнього командного пункту.