Денис Пушилін / REUTERS

Про те, що у колишнього "міністра оборони", "генерал-лейтенанта" і "героя "ДНР" Володимира Кононова (кличка "Цар"; до війни працював тренером у федерації дзюдо Донецької області) нова "влада" забрала дорогий автомобіль, повідомляють у місцевих пабликах.

Інформацію підтвердило і джерело "Фактів" в окупованому Донецьку.

Читайте також"Княгиня, б***ь": у мережі показали нові фото дружини ватажка "ДНР"

Відео дня

Журналісти нагадали, що ледве сівши в крісло ватажка "ДНР", Денис Пушилін позбавив Кононова посади та ліквідував "міністерство оборони". Безумовно, на такі рішучі кроки він наважився тільки за вказівкою з Москви.

Днями стало відомо, що співробітники "військової прокуратури" добралися і до авто "Царя" — віджали у нього у нього "п'ятилітровий "мерин" (саме так марку авто називають у соцмережах).

У цій історії є цікавий нюанс. Виявляється, Кононов свого часу "віджав" цей автомобіль у власника для екс-ватажка "ДНР" Олександра Захарченка. Тепер же його спіткала доля власника авто. Є відомості, що вказівку на "націоналізацію" дав особисто Пушилін і що машину незабаром продадуть.

Раніше журналісти "Донбас.Реалії" розповіли, як саме погодні умови перетворилися на піар-акцію нового ватажка незаконного угруповання "ДНР" Дениса Пушиліна.