Лягін нібито втік на підконтрольну Україні територію / фото голос Севастополя

На підконтрольну Україні територію втік один із колишніх ватажків "ДНР" - колишній "глава ЦВК ДНР" Роман Лягін, який організовував псевдореферендум 11 травня 2014 року.

Про це повідомила на сторінці у Facebook нардеп від "Самопомочі" Наталія Веселова. За її словами, Лягін після критики ватажків "ДНР" потрапив "на підвал".

Читайте такожСБУ підтвердила виведення на підконтрольну територію російської найманки на Донбасі

Відео дня

"Світлана Дрюк не лише цінний свідок, а й у певному сенсі агент українських спецслужб, яка здобула для нашої країни цінні документи, що доводять безпосередню участь російських кадрових військових у війні на території України, а також розкривають плани подальшої агресії. Таким само цінним свідком є Роман Лягін — колишній "голова ЦВК ДНР", який організовував псевдореферендум 11.05.2014-го", - повідомила вона.

"Отримавши свободу, він втік у РФ. Там на нього чекала тюрма. У нього залишився один шлях: Україна, де він пройшов за програмою СБУ "На тебе чекають вдома", і став цінним свідком", - додала нардеп.

Наголосимо, що офіційно інформація про те, що Лягін співпрацює з українською стороною, поки не підтверджена.

Нагадаємо, Світлана Дрюк, яку називали "народним героєм Новоросії" і зробили прообразом головної героїні пропагандистського кінофільму "Ополченочка", перейшла на бік української армії. Дрюк останнім часом таємно співпрацювала з українськими спецслужбами, повідомила своєму "командуванню", що їде в особистих справах у Ростов-на-Дону, однак разом з дітьми перейшла на підконтрольну Україні територію.