За інформацією волонтерів, Збройні сили увійшли в межі міста Горлівки / прес-служба Генштабу

Відомий український волонтер Юрій Мисягін прокоментував інформацію ЗМІ про те, що Збройні сили увійшли в межі міста Горлівки. За його словами, підрозділи зайшли на околиці окупованої Горлівки і скоротили дистанцію з бойовиками до 350 метрів.

Про це волонтер написав у себе на сторінці в Facebook.

Читайте такожУ ЗСУ показали ліквідованого бойовика з позивним "Добрий" (фото)

Відео дня

"Сьогодні всі інформаційні видання написали про те, що ЗСУ просунулося вперед і підрозділи зайшли на околиці окупованої Горлівки. І що дистанції з противником скоротилася до 350 метрів. Подивіться на погоду. Мороз пішов. Земля вже пухка, її зараз копати немає ніяких проблем. Вона легко піддається. І кирки не потрібні. Це те, чим зараз займаються багато підрозділів ЗСУ на передовій. Виходять малі групи вперед, потай від противника копають, і закріплюються. Дистанції з ворогом скорочуються до кілька сот кроків і не тільки в районі Горлівки. По всій карті. Буде ще тепліше, піде по висхідній", - розповів Мисягін.

Нагадаємо, раніше ветеран боїв за Донецький аеропорт і Піски Андрій Шор заявив, що Збройні сили увійшли в межі міста Горлівки, у штабі операції Об'єднаних сил не підтверджують, але і не спростовують цю інформацію.