На ворожі обстріли сили ООС дали адекватну відповідь / фото УНІАН

На Донеччині з початку доби окупанти 7 разів обстріляли позиції українських військ, з них двічі - із застосуванням озброєння, забороненого Мінськими домовленостями.

Читайте такожДва КПВВ на Донбасі не працюють

Як повідомляє у вечірньому повідомленні прес-центр Операції Об'єднаних сил, також російсько-окупаційні війська вели вогонь по позиціях підрозділів Збройних сил України з озброєння бойових машин піхоти, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Відео дня

У смузі відповідальності оперативно-тактичної групи "Схід" ворог шість раз обстріляв українські опорні пункти: з мінометів калібру 120 мм - біля села Павлопіль; з озброєння бойових машин піхоти та великокаліберних кулеметів - у районі села Піски; з автоматичних гранатометів станкових і великокаліберних кулеметів - поблизу села Широкине; зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів - поблизу селища Опитне; зі станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї - в районі населеного пункту Старогнатівка і зі станкових протитанкових гранатометів - поблизу Авдіївки.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" окупанти з мінометів калібру 120 мм обстріляли позиції Об'єднаних сил в районі населеного пункту Зайцеве.

Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає.

На ворожі обстріли підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються.

Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових.