Ілюстрація / REUTERS

Пособники окупантів скаржаться на беззаконня в ОРДО, розповідаючи про те, що тортури в катівнях силових структур терористи катують не тільки до патріотів України, але і до соратників.

Про це вони повідомляють в коментарях до посту рупора донецьких сепаратистів Романа Манекина в Facebook, пишуть Факти.

Читайте такожУ "ДНР" гуляє "секретна інформація" про рішення Кремля щодо виборів у "республіці" - ЗМІ

Відео дня

«У мене майна на пару штук „зелені“ віджали мудаки в погонах», «Катували струмом в МГБ», «В УБОЗ зламали ребро», «Навіть простої відписки — ні військової, ні від громадянської „прокуратури“ — не було», — такі коментарі з'явилися під постом кремлівського пропагандиста Романа Манєкіна, який впав у немилість до лідерів бойовиків «ДНР» і з 2014 року вже декілька разів побував «на підвалі», проте, продовжує оспівувати так звану «республіку».

В ОРДО бойовики скаржаться на віджимання майна і катування (фото)

На своїй сторінці у соцмережі громадянин Росії Манєкін 17 квітня 2019 року повідомив про те, що у відділенні "поліції ДНР» Кіровського району окупованого Донецька катували «ополченця», який втратив на війні ногу.

«В „лічку“ знову пишуть про тортури струмом у відділенні "поліції ДНР". І знову ополченця. (На цей раз, що втратив ногу на війні). Знову! Та я і сам в ІТТ бачив людину, яку привели після тортури струмом. Мабуть, у системі "МВС ДНР" тортури струмом прийняли систематичний характер...» — передає Манєкін лист дружини бойовика, який опинився «на підвалі».

В ОРДО бойовики скаржаться на віджимання майна і катування (фото)

Судячи по коментарях, багатьох своїх прибічників окупанти «віддячили» аналогічним способом — відправили «на підвал», де піддали побиттю і тортурам. А скаржитися на це в ОРДО виявилося марно.

В ОРДО бойовики скаржаться на віджимання майна і катування (фото)