Ананченко був призначений "прем'єр-міністром" угруповання "ДНР" у жовтні 2018 року / фото Новости Донбасса

Журналісти виявили фотографію з "прем'єр-міністром" угруповання "ДНР" Олександром Ананченком.

Знімок був зроблений на Ялтинському економічному форумі, який відбувся минулих вихідних в анексованому Росією Криму, пишуть "Новости Донбасса".

Читайте такожНе Пушилін: ЗМІ дізналися, хто отримає реальну владу і контроль над фінансами після "виборів" у "ДНР"

Відео дня

За інформацією журналістів "Новостей Донбасса", на знімку саме Ананченко. "Прем'єр "ДНР" зображений в компанії окупаційного глави Криму Сергія Аксьонова та ватажка "ДНР" Дениса Пушиліна.

До цього знімків, на яких видно обличчя Ананченка, в мережі не було. ЗМІ "ДНР" не публікували фотографії та відео з ним.

Зазначимо, що Олександр Ананченко був призначений прем'єр-міністром" угруповання "ДНР" у жовтні 2018 року.

Відомо, що Ананченко обіймав посаду радника керівника ЗАТ "Внешторгсервис" — компанії з реєстрацією в невизнаній Південній Осетії, під контролем якої перебувають всі найбільші промислові підприємства окупованих територій Донбасу. Компанію пов'язують з українським олігархом-втікачем Сергієм Курченком.

Джерела "Новостей Донбасса", особисто знайомі з Ананченком, повідомляли, що він родом з Донецької області. У 90-х роках він жив у Москві, де працював начальником юридичного департаменту Михайла Живила — російського бізнесмена родом із Селідового (Донецької області), що спеціалізується на металургійному бізнесі.

Після втечі Живила у Францію, Ананченко повернувся в Донецьк. І там працював з ще одним вихідцем із Селідового — Едуардом Прутніком. Прутнік почав свою діяльність з посади радника Віктора Януковича, коли той був на посаді заступника голови Донецької ОДА.