Ілюстрація REUTERS

З початку доби на Донбасі внаслідок обстрілів окупантів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

Про це прес-центр операції Об’єднаних сил повідомляє у вечірньому зведенні.

«Від початку доби ворог чотири рази порушив режим припинення вогню, з них один раз – із застосуванням заборонених Мінськими угодами 120 мм мінометів. Збройні формування Російської Федерації вели вогонь по позиціях наших підрозділів з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї», - повідомили у прес-центрі.

Відео дня

Читайте такожЖурналісти показали, як живе окуповане селище під Луганськом (відео)

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник тричі обстріляв позиції українських підрозділів: з гранатометів різних систем – біля села Піски; з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу населеного пункту Лебединське; з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї – біля міста Мар'їнка.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник з 120 мм мінометів обстріляв позиції Об'єднаних сил поблизу населеного пункту Троїцьке.

Внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

«На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються», - сказано у зведенні.

У прес-центрі підкреслили, що ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою.

Як повідомлялося, 30 квітня в лікарні Дніпра від отриманих вчора на Маріупольському напрямку поранень помер військовослужбовець 79-ї окремої десантно-штурмової бригади, сержант Гвоздієвський Сергій Володимирович