Терористи обстріляли житловий сектор в Авдіївці / Поліція Донеччини

Правоохоронці задокументували обстріл бойовиками житлового сектору міста Авдіївка Донецької області.

Читайте такожБійці ООС потужним ударом відповіли на численні обстріли бойовиків: п'ятьох окупантів знищено, двох поранено

Як повідомляється на сайті поліції Донецької області, повідомлення про обстріл надійшло до Авдіївського відділення поліції сьогодні близько 13.30 від потерпілого місцевого мешканця.

Відео дня

В домоволодінні жителя Авдіївки, що розташоване на вулиці Лермонтова, пошкоджено вікно. Крім того, осколками посічено фасад будинку, розташованого по провулку Лісний.

Жертв та постраждалих серед мирного населення немає.

На місці працює слідчо-оперативна група. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 2 ст. 258 «Терористичний акт» Кримінального кодексу України.

Раніше командувач Операції Об’єднаних сил Сергій Наєв назвав найбільші досягнення операції за рік її проведення на Донбасі.

Серед найбільших досягнень Наєв відзначив примушення ворога до зменшення інтенсивності вогню, що призвело до зменшення кількості втрат з боку сил, зниження рівня злочинності в регіоні, будівництво мостів, сприяння у будівництві доріг та лікарень, створення належних умов для життя цивільного населення.