Ілюстрація REUTERS

В районі проведення операції Об’єднаних сил з початку доби ворог п'ять разів порушив режим тиші, втрат серед українських військових немає.

Читайте такожНа окупованій території Донбасу здійснюються тотальна мілітаризація дітей та молоді – правозахисники

Як повідомляє прес-центр ООС у вечірньому зведенні, збройні формування Російської Федерації вели вогонь по позиціях українських підрозділів з озброєння бойових машин піхоти, протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Відео дня

В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Схід" противник тричі обстріляв позиції Збройних сил України: з ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів – біля смт. Талаківка; з ручних протитанкових гранатометів – біля села Павлопіль та з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї – поблизу Лебединського.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Північ" позиції Об'єднаних сил ворог обстріляв двічі: з озброєння БМП та гранатометів різних систем – біля Новоолександрівки та з протитанкових ракетних комплексів – біля Кримського.

Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає. 

«На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються. Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою», - сказано у повідомленні.