Поховали українського воїна в рідному селі Комарівка під звуки військового оркестру / фото УНІАН

На Львівщині попрощалася із воїном 17-ї окремої танкової бригади Едуардом Лазарєвим, який загинув 4 червня біля Новоселівки на Донеччині.

У вантажівку з продуктами, якою керував 48-річний водій-електрик, влучила протитанкова керована ракета. Разом із ним загинув іще один побратим, інший дістав поранення, йдеться в сюжеті ТСН.

Читайте такожБойовики сьогодні 6 разів обстріляли українських військових, є поранений

"Їхали комбат батареї і Едік на позицію відвезти продукти, а потім вони отримали розпорядження від командира батальйону знайти позицію, щоб прикривати розвідгрупу, і вони тільки під’їхали від позиції, від хлопців – і так сталося, що ракета прямо в машину влучила", - розповів військовослужбовець Сергій Гуляєв.

До війська Едуарда Лазарєва призвали в 2015 році. У 2019-му він підписав контракт і повернувся на передову.

В останню путь навколішках бійця проводжали сотні людей. Поховали його в рідному селі Комарівка під звуки військового оркестру.

"Він був дуже хорошою людиною. Веселий, усміхнений. Любив свою дочку, внуків", - каже родичка загиблого Леся.

Нагадаємо, протягом доби 4 червня збройні формування Російської Федерації 16 разів порушили режим припинення вогню, з них тричі - з застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібрів 120 мм і 82 мм. Тоді троє українських військових загинуло, ще троє були поранені.