Ілюстрація / REUTERS

У п’ятницю, 19 липня у результаті обстрілу бойовиків на Донбасі загинуло двоє військовослужбовців ЗСУ та один мирний житель.

Про це повідомили у прес-центрі операції Об'єднаних сил.

Під час проведення інженерних робіт по обладнанню бліндажа, від ворожого снайперського вогню загинули двоє військовослужбовців одного з підрозділів окремої механізованої бригади імені Короля Данила.

Відео дня

Одного з військовослужбовців евакуювали з місця обстрілу. Одержавши домедичну допомогу він був доставлений в найближчу районну лікарню, де від отриманого поранення помер.

Читайте такожНа околицях окупованого Донецька загинули двоє українських військових - ЗМІ

Інший військовослужбовець, отримав кульове поранення в бік і руку, намагаючись врятувати бойового побратима, і винести його на носилках із зони обстрілу. Від ураження ворожою кулею він загинув на місці.

Крім того, бойовики обстріляли з гранатомета Красногорівку в Донецькій області. У результаті смертельні осколкові поранення отримав місцевий житель.

За інформацією ООС, 60-річний чоловік у момент, коли потрапила граната, знаходився на городі, недалеко від будинку. Поранений був негайно доставлений у лікарню в місто Курахове, проте від отриманих численних осколкових поранень помер.