На Донбасі поранено військового / фото Міноборони

В районі проведення операції Об’єднаних сил з початку доби поранено одного українського військовослужбовця.

Як передає кореспондент УНІАН, про це на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України полковник Дмитро Гуцуляк.

Він зазначив, що з опівночі окупанти 7 разів прицільно обстріляли позиції українських бійців.

Відео дня

Читайте такожСтали відомі імена загиблих на Донбасі бійців (фото)

«За наявною інформацією, від поточної доби отримав поранення один наш захисник. Його було евакуйовано до медичного закладу», - зазначив Гуцуляк.

За його словами, в районі населеного пункту Щастя окупанти застосували міномет калібру 82 мм, гранатомети та великокаліберні кулемети.

Також з великокаліберних кулеметів противник порушував режим тиші поблизу сіл Нижньотепле, Артема та Лебединське, зі стрілецької зброї - в районі Гранітного.

З напрямку окупованої Горлівки ворог здійснив по українським оборонцям Новолуганського з 8.10 ранку 5 пострілів з артилерії калібру 122 мм, а з близько 12.00 від селища Доломітне випустив 5 мін 82-го калібру.

«Попри збільшення ворожої активності, підрозділи Об’єднаних сил мужньо та пильно перебувають напоготові до будь-яких провокаційних та підступних дій з боку російсько-окупаційних військ», - наголосив речник Міноборони.

Як повідомляв УНІАН, минулої доби на Донбасі окупанти 26 разів порушили режим припинення вогню, загинули двоє українських бійців, троє отримали бойові травмування.