З початку оголошеного перемир'я в зоні проведення операції Об'єднаних сил загинули шість українських військовослужбовців / фото УНІАН

Начальник Генерального штабу Збройних сил України Руслан Хомчак заявив, що шість українських військових загинули, ще дев'ятеро поранені з початку оголошення так званого «хлібного перемир'я» на Донбасі.

Читайте такожЗеленський провів телефонну розмову з Путіним після загибелі українських військових на Донбасі

Як передає кореспондент УНІАН, про це він повідомив після наради глави держави з силовиками щодо обстрілу бойовиків, який відбувся 6 серпня в районі Павлополя на Донбасі, внаслідок якого загинули четверо українських військових.

Відео дня

«З початку оголошеного перемир'я в зоні проведення операції Об’єднаних сил загинули 6 українських військовослужбовців, включаючи чотирьох які загинули вчора, і поранені були 9 військовослужбовців», - заявив він.

Як повідомляв УНІАН, 6 серпня, речник Міноборони поінформував, що з початку доби на Донбасі внаслідок обстрілів окупантів загинули четверо військовослужбовців Збройних сил України.

У районі проведення операції Об'єднаних сил в Донецькій і Луганській областях з 21 липня встановлено так зване «хлібне перемир'я».