Ілюстрація REUTERS

Від початку сьогоднішньої доби збройні формування Російської Федерації та її найманці чотири рази порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Читайте такожНа Донбасі попрощалися з чотирма загиблими українськими військовими (фото)

Про це у Facebook повідомив прес-центр Об'єднаних сил.

Відео дня

"Ворог обстрілював позиції наших підрозділів з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться у вечірньому зведенні.

Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив три обстріли позицій Об'єднаних сил: поблизу Старогнатівки з напрямку Новоласпи – з ручного протитанкового гранатомета, неподалік Водяного з напрямку Пікуз – з ручного протитанкового гранатомета та стрілецької зброї, в районі Новотроїцького з напрямку Докучаєвська – з великокаліберного кулемета.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив обстріл позицій Об'єднаних сил зі стрілецької зброї в районі Кримського з напрямку Сокільників.

Про втрати серед українських військових не повідомляється.

Як повідомляв УНІАН, в районі проведення операції Об'єднаних сил в Донецькій і Луганській областях з 21 липня встановлено "хлібне" перемир'я.