Про втрати у лавах Об'єднаних сил не повідомляється / mil.gov.ua/

Впродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 6 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Про це у Facebook повідомляє прес-центр Об’єднаних сил.

Читайте також"Лише після дзеркальних кроків РФ": ветеран АТО прояснив ситуацію із відведенням військ на Донбасі

Відео дня

"Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил з озброєння БМП, гранатометів різних систем та стрілецької зброї", - йдеться у вечірньому зведенні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 4 обстріли позицій Об'єднаних сил: неподалік Миколаївки з напрямку Докучаєвська, поблизу Богданівки з напрямку Петрівського та двічі неподалік Водяного з напрямку Ужівки.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник обстрілював позиції українських військовослужбовців поблизу Золотого з напрямку Садового та неподалік Оріхового з напрямку Березівського.

Про втрати у лавах Об'єднаних сил не повідомляється.

Як повідомляв УНІАН, 18 вересня збройні формування Російської Федерації та її найманці 5 разів обстрілювали позиції підрозділів Об'єднаних сил з гранатометів різних систем та стрілецької зброї поблизу Березового, Водяного, Травневого, Кримського.

За минулу добу втрат внаслідок ворожих обстрілів серед українських військових не було.