REUTERS

Впродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці сім разів порушили режим припинення вогню, двох військовослужбовців зі складу Об'єднаних сил поранено.

Читайте такожБойовики 15 разів обстріляли позиції українських військових – один поранений

Про це повідомляє прес-центр штабу операції ОС у вечірньому зведенні.

Відео дня

"Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил з озброєння БМП, гранатометів різних систем та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 6 обстрілів позицій Об'єднаних сил: двічі поблизу Новотроїцького з напрямку Докучаєвська – з автоматичного гранатомета та стрілецької зброї; поблизу Пищевика з напрямку Верхньошироківського – з автоматичного гранатомета та стрілецької зброї.

Крім того, зазначили в штабі, противник порушуючи Мінські угоди, тричі обстріляв ділянку розведення №3 (Богданівка-Петрівське) з озброєння БМП, гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики здійснили один обстріл позицій Об'єднаних сил: поблизу Зайцевого – зі стрілецької зброї, додали в прес-центрі.