REUTERS

Російсько-окупаційні війська майже півтори години з мінометів та гранатометів обстрілювали підрозділи Об’єднаних сил на Луганщині.

Як передає кореспондент УНІАН, про це на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України полковник Максим Праута.

Читайте такожОкупанти підняли на своїх позиціях поблизу Жолобка прапор морської піхоти армії РФ (відео)

Відео дня

За його словами, на Донбасі з початку поточної доби і до 12.00 російсько-окупаційні війська тричі відкривали вогонь.

«На Луганському напрямку два обстріли з боку окупованого Доломітного противник зранку влаштував неподалік Новолуганського. Під час першого, тривалістю майже годину, окупанти випустили 9 мін калібру 82 мм, а також вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів і кулеметів великого калібру. Другий обстріл, з ручних протитанкових гранатометів, тривав близько 20 хвилин», - повідомив речник.

Праута зауважив, що на Донецькому напрямку близько 7.00 на ворожий обстріл з великокаліберного кулемету довелося відповідати українським військовослужбовцям, які захищають позиції біля Новотроїцького.

За наявною інформацією, від початку поточної доби в Об’єднаних силах втрат немає, вони надійно контролюють ситуацію на лінії зіткнення.

Як повідомляв УНІАН, 25 вересня окупанти 32 рази порушили режим припинення вогню. Внаслідок обстрілів двоє військовослужбовців зі складу Об'єднаних сил отримали поранення, ще один – бойове травмування.