Від початку 7 жовтня збройні формування 1 раз обстрілювали позиції ООС на Донбасі / Міністерство оборони України

У неділю, 6 жовтня, на Донбасі збройні формування Російської Федерації та її найманці 25 разів порушили режим припинення вогню, внаслідок чого один український військовослужбовець загинув, і ще один – отримав поранення.

Читайте такожРозведення військ: Разумков пояснив, хто забезпечить безпеку на лінії розмежуванняПро це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил (ООС) на своїй сторінці у Facebook.

Зазначається, що противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із зброї, забороненої Мінськими угодами, – мінометів калібру 82 мм, а також з озброєння БМП, гранатометів різних систем, снайперської та стрілецької зброї.

Відео дня

Крім того, противник навмисне обстріляв ділянку розведення сил і засобів в районі населеного пункту Золоте зі станкового протитанкового гранатомета та стрілецької зброї.

Зокрема, обстріли були зафіксовані поблизу Новотроїцького, неподалік Красногорівки, поблизу Павлополя, Авдіївки, Богданівки та поблизу Новогнатівки, біля Водяного, неподалік Березового, Пищевика, Новомихайлівки, неподалік Новолуганського, Попасної, в районі Золотого-4, поблизу Луганського, в районі Зайцевого та Золотого.

Від початку 7 жовтня збройні формування Російської Федерації та її найманці 1 раз порушили режим припинення вогню. Стріляли з міномета калібру 82 мм та стрілецької зброї в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» неподалік Травневого. Втрат внаслідок цього обстрілу не було.

Як раніше повідомляв УНІАН, 6 жовтня у Красногорівці загинув боєць 28-ї бригади, старший солдат Іван Дейкун.