Україна втратила двох своїх захисників на Донбасі / фото УНІАН

Внаслідок ворожих обстрілів на Донбасі сьогодні загинули два українських захисники, ще один дістав поранення.

Про це йдеться у вечірньому зведенні прес-центру Об’єднаних сил у Facebook.

Читайте такожУ Зеленського категорично не погоджуються на ідею будівництва стіни на межі з ОРДЛО

Відео дня

«Впродовж поточної доби в результаті підступних дій снайперів два військовослужбовці Об'єднаних сил загинули. Ще один військовий отримав поранення», - повідомляє прес-центр ОС.

Впродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 10 разів порушили режим припинення вогню.

Зазначається, що противник обстріляв позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 82 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 7 обстрілів позицій Об'єднаних сил: поблизу Опитного, Новотроїцького, Лебединського, Павлополя, Пищевика, Авдіївки та Мар'їнки.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" ворог здійснив 3 обстріли позицій українських захисників: двічі біля Золотого з напрямків Первомайська та Золотого-5 – з підствольних гранатометів і стрілецької зброї, з великокаліберними кулеметами включно, й неподалік Новолуганського з напрямку Доломітного – з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Як повідомляв УНІАН, 14 жовтня на Донбасі окупанти 21 раз порушили режим тиші, було поранено одного українського військового.