У Ярослави залишилася 13-річна донька і молодша сестра Богдана / фото: Facebook

Міністр оборони Андрій Загороднюк наголошує, що оборонне відомство зробить усе можливе, аби підтримати родину загиблої вчора, 15 жовтня, на Донбасі військовослужбовця Ярослави Никоненко, у якої залишилася 13-річна донька.

Про це міністр оборони написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Читайте такожОкупанти 14 разів порушили "тишу" на Донбасі, стріляли із заборонених "Мінськом" мінометів

Відео дня

"Вчора від куль ворожих снайперів на лінії зіткнення загинули двоє військовослужбовців, одна з них - солдат Ярослава Никоненко. Старша донька воїна добровольця Сергія Никоненка, який у січні 2015 року загинув, захищаючи Україну від агресора. У Ярослави залишилася 13-річна донька і молодша сестра Богдана, котра з 2014-го року допомагала армії, і також несе службу, боронячи нашу землю", - зазначив Загороднюк.

У цьому зв'язку міністр відзначив, що "це втрати не однієї сім'ї – це непоправні втрати усієї країни, і Міноборони зробить все можливе, аби підтримати їх в цей трагічний час".

Як повідомляв УНІАН, у 101-й окремій бригаді охорони Генерального штабу ЗСУ повідомили, що серед загиблих 15 жовтня - Ярослава Никоненко.

"Сповіщаємо про трагічну смерть нашого побратима солдата Никоненко Ярославу Сергіївну, яка 15.10.2019 року загинула від підступної ворожої снайперської кулі у зоні проведення ООС. Нехай земля їй буде пухом. Спочивай з миром. Вічна слава героям!", - ідеться на сторінці бригади у Facebook.