REUTERS

Упродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 5 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, втрат серед особового складу не зафіксовано.

Читайте такожМісія ОБСЄ розповіла, як розпочалося розведення сил у Золотому

По це повідомляє прес-центр штабу операції Об’єднаних сил у вечірньому зведенні.

Відео дня

Зазначається, що противник вів обстріли з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики обстріляли позиції Об'єднаних сил неподалік Богданівки (поза межами ділянки розведення) – з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї та біля Красногорівки – зі станкових протитанкових гранатометів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" російські окупаційні війська здійснили три обстріли позицій ОС: двічі біля Луганського – з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів і неподалік Кримського – автоматичних гранатометів та стрілецької зброї.

«Окрім того, сьогодні в районі населеного пункту Архангельське Донецької області диверсійно-розвідувальна група російських окупаційних військ трьома чергами зі стрілецької зброї обстріляла безпілотний літальний апарат спеціальної моніторингової Місії ОБСЄ. У зв’язку із загрозою втрати БПЛА через дві хвилини його було посаджено. Дрон ушкоджень не зазнав», - додали в штабі.