REUTERS

27 грудня збройні формування Російської Федерації 9 разів порушили режим припинення вогню.

Як повідомляє прес-центр штабу ООС, противник обстріляв позиції наших підрозділів з озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Читайте також"Чудовий полігон": експерт пояснив, як Путін "обдурює весь світ" щодо військ РФ на Донбасі

Відео дня

Також зафіксовано активність ворожих снайперів. 6 обстрілів противник здійснив у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "СХІД", а саме: двічі поблизу Невельського – з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; два рази неподалік Мар'їнки – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; два рази біля населеного пункту Піски – з озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

3 обстріли наших позицій зафіксовано у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "ПІВНІЧ", а саме: поряд населеного пункту Гладосове – зі станкового протитанкового гранатомету та великокаліберного кулемету; неподалік з Луганським - зі станкового протитанкового гранатомету та великокаліберного кулемету; поблизу Новолуганського – з гранатометів різних систем.

Вчора, 27 грудня, внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

З початку цієї доби російські окупаційні війська один раз порушили режим припинення вогню. З ручного протитанкового гранатомету противник відкривав вогонь по позиціях українських захисників неподалік населеного пункту Широкине.

Втрат з нашого боку немає.