Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил не було / facebook.com/pressjfo.news

Минулої доби окупанти 4 рази порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу ООС у Facebook.

Читайте такожЖурналіст Асєєв поділився враженнями про тортури у бойовиків: не всі готові навіть уявити подібне (відео)

Відео дня

«Противник обстріляв позиції наших підрозділів з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї», - йдеться у повідомленні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» зафіксовано 2 обстріли наших позицій, а саме: поблизу Новотроїцького – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї і неподалік Миколаївки – зі станкового протитанкового гранатомету та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» противник здійснив 2 обстріли, а саме: поряд з Оріховим – з підствольного гранатомета та у районі населеного пункту Новолуганське – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

«Вчора, 2 січня, внаслідок ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил не було», - йдеться у повідомленні.

З початку цієї доби російські окупаційні війська один раз відкривали вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї по захисниках Новолуганського.

Втрат з нашого боку немає.