Ілюстрація REUTERS

На Донбасі окупаційне командування відновлює інтенсивну підготовку з'єднань бойовиків.

Читайте такожБойовики вкотре не пропустили патруль місії ОБСЄ на окуповану територію через блокпост

Як передає кореспондент УНІАН, про це на брифінгу повідомив представник прес-центру Міністерства оборони України Михайло Шаравара з посиланням на дані Головного управління розвідки МОУ.

Відео дня

За його словами, командування російських окупаційних військ вживає заходів з відновлення інтенсивності підготовки з’єднань і частин 1-го (Донецьк) та 2-го (Луганськ) армійських корпусів.

"Основні зусилля спрямовано на підвищення рівня бойової та мобілізаційної готовності, підготовку органів управління, розвідувальних підрозділів та підрозділів зв’язку з’єднань і частин противника. При цьому у зв’язку з виявленими проблемами в організації логістичного забезпечення заходи бойової підготовки із залученням значної кількості військової техніки перенесено на другу половину січня", - зазначив Шаравара.

Він додав, що внесення відповідних змін до планів бойової підготовки окупантів на зимовий період погоджено штабом 8-ї загальновійськової армії (Новочеркаськ, Ростовська область) Південного військового округу збройних сил РФ.