REUTERS

Упродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації на Донбасі 7 разів порушили режим припинення вогню, внаслідок ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає.

Читайте такожВ РНБО розповіли про можливість силового звільнення Донбасу

Про це йдеться у дописі на сторінці операції Об'єднаних сил у Facebook.

Відео дня

Зазначається, що окупанти обстріляли позиції українських військовослужбовців із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм, а також гранатометів різних систем та іншої стрілецької зброї.

Так, два обстріли сталися в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". П’ять обстрілів було зафіксовано у районі оперативно-тактичного угруповання "Північ".

"Сьогодні, 20 січня, внаслідок ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що на ділянці розведення сил та засобів №1 ситуація залишається стабільною. "Режим тиша дотримується. Перевезення населення між відновленим мостом та КПВВ "Станиця Луганська" здійснюється автобусом та двома електромобілями. Перевезено понад 4000 пасажирів. Представники ДСНС України щоденно, з обох боків дороги, проводять обстеження місцевості на наявність вибухонебезпечних предметів. Співробітники Міжнародного комітету Червоного Хреста, у разі потреби, надають людям медичну допомогу", - йдеться у дописі.

На ділянках розведення №2 та №3 обстановка стабільна. Тривають заходи щодо дотримання режиму тиші.