Пєсков не бачить протиріч у призначенні росіянина "прем'єром ДНР" / УНІАН

У Кремлі заявили, що колишній віце-губернатор Іркутської області Володимир Пашков очолив уряд так званої "ДНР" як "приватна особа" і не делегований Російською Федерацією.

Як передає власний кореспондент УНІАН у РФ, про це журналістам сказав прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков.

"Росія абсолютно не причетна до цього конфлікту. Це ж не офіційне делегування офіційної особи. У даному випадку може йти мова лише про дії фізичної особи як просто громадянина РФ. Ніяких тут протиріч немає", - сказав Пєсков, відповідаючи на питання УНІАН, як призначення "прем'єр-міністром" в окупованому Донецьку російського чиновника корелюється із заявами Москви про непричетність Росії до окупації східних регіонів України.

Відео дня

Читайте такожБойовики нікого батька полоненого нев'їзним до Луганська через свідчення у "справі" проти сіна

Як повідомляв УНІАН, за даними журналіста Дениса Казанського, так званим "прем'єр-міністром" терористичного угруповання "ДНР" став росіянин, колишній високопоставлений чиновник з Іркутської області. За інформацією журналіста, Пашков родом з російського Братська, громадянин РФ, до 2015 року був віце-губернатором Іркутської області. "Так що тепер у Донецьку вже відкрито працює справжній окупаційний уряд", - написав Казанський.