Втрат серед особового складу Об’єднаних сил немає / фото УНІАН

Сьогодні бойовики на Донбасі 9 разів порушили режим припинення вогню, втрат серед особового складу Об’єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів немає.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил у вечірньому зведенні.

"Противник обстрілював позиції українських захисників із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Так, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 2 обстріли: поруч з Красногорівкою - з міномета калібру 120 мм ворог випустив 12 мін, а також вів вогонь з станкового протитанкового гранатомета - 7 пострілів та великокаліберних кулеметів; неподалік Лебединського - з міномета калібру 82 мм - 4 міни.

Читайте такожНа Мюнхенській конференції висунули 12 кроків для досягнення миру на Донбасі

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" зафіксовано 7 ворожих обстрілів: двічі поблизу Новолуганського - з 82-мм міномету - 7 мін, а також вівся вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; тричі в районі населеного пункту Кримське - з мінометів калібру 120 мм - 20 мін та 82-мм міномета - 14 мін; поруч з Травневим - зі станкового протитанкового гранатомета - 2 постріли, а також з великокаліберного кулемета та іншої стрілецької зброї; неподалік Хутора Вільний - з міномета калібру 120 мм - 2 міни, а також з гранатометів різних систем.

Також повідомляється, що на ділянці розведення сил на засобів №1 ситуація залишається стабільною, режим "тиша" дотримується. Перевезення населення між відновленим мостом та КПВВ "Станиця Луганська" здійснюється автобусом та двома електромобілями. Перевезено близько 4000 пасажирів.

На ділянках розведення №2 та №3 обстановка стабільна. Тривають заходи щодо дотримання режиму "тиша".

Раніше УНІАН повідомляв, що 13 лютого збройні формування Російської Федерації 6 разів порушили режим припинення вогню.