З початку року в Харківський військовий госпіталь з передової поступило близько 25 поранених \ УНІАН

У Харківський військовий госпіталь доставили п'ятьох бійців, які постраждали в бою, їхній стан - задовільний. Ще один військовослужбовець прибув в медустанову з підозрою на інфаркт.

Читайте такожМіномети, артилерія, танки: у Міноборони показали наслідки обстрілів бойовиків на Луганщині (відео)

Про це повідомив начальник Харківського військового госпіталю Юрій Подолян, повідомляє 2day.kh.ua. "Три людини з пораненням м'яких тканин - вогнепальні, осколкові і дві людини отримали акубаротравму (контузія). Стан одного з пацієнтів вчора оцінили як важкий, сьогодні його перевели в розряд поранених середньої тяжкості. Всі інші пацієнти - легкі. Всіх прооперували на попередньому етапі медичної евакуації. У нас були проведені повторні хімічні обробки, пацієнти почувають себе задовільно", - пояснив Подолян.

Начальник Харківського військового госпіталю уточнив, що у бійців є непроникаюче поранення грудної клітини, вогнепальний перелом лівої лопатки, поранення м'яких тканин стегна, без пошкодження кісток, нервів і судин, а також поранення ступні з вогнепальним переломом фаланг пальців.

За словами начальника Харківського військового госпіталю, всі шестеро бійців - з однієї військової частини, розташованої в Київській області. Вони родом з Київської, Полтавської та Львівської областей, наймолодшому - 21 рік. У бійця з підозрою на інфаркт, який не брав участь у бою, діагностували ішемічну хворобу серця.

Юрій Подолян додав, що з початку року в Харківський військовий госпіталь з передової поступили близько 25 поранених.