Сьогодні окупанти на Донбасі здійснили 5 обстрілів / фото УНІАН

Упродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації 5 разів порушили режим припинення вогню, в результаті один український військовий загинув, шістьох поранено.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об’єднаних сил у вечірньому зведенні.

Зазначається, що противник вів обстріли із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також з протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Відео дня

Три обстріли було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": поблизу населеного пункту Піски - з міномету калібру 82 мм противник випустив 2 міни, а також вів вогонь з автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів; поруч з Лебединським - з ручного протитанкового гранатомету, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; неподалік Невельського - з автоматичного станкового гранатомету та стрілецької зброї.

Читайте такожОкупанти вгатили біля КПВВ "Мар’їнка" просто під час перетину цивільними лінії дотику: у ЗСУ є поранені (відео)

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив два обстріли: поблизу Луганського - зі станкового протитанкового гранатомету - 7 пострілів, а також вівся вогонь з великокаліберних кулеметів та в районі населеного пункту Нижньотепле - з протитанкового ракетного комплексу.

"Сьогодні внаслідок ворожих обстрілів один український захисник загинув, троє дістали поранення та ще троє - бойове ураження", - додали в штабі.

Як повідомляв УНІАН, 1 березня під час підвезення продуктів до позицій українських захисників російські окупанти помітили автомобіль ОС і влучили в нього керованою ракетою. В результаті один військовослужбовець Об’єднаних сил загинув, двох поранено, ще двоє дістали бойове ураження.