Боєць отримав поранення внаслідок ворожого обстрілу / фото УНІАН

В районі проведення операції Об’єднаних сил внаслідок обстрілів поранено одного українського військовослужбовця.

Як сказано у зведенні прес-центру штабу ООС у Facebook, збройні формування Російської Федерації вкотре нехтуючи режимом припинення вогню обстріляли позиції підрозділів Об’єднаних сил.

Читайте також"Міна-жаба": штаб ООС показав новий доказ участі Росії у війні на Донбасі (фото)

Відео дня

«Так, проти українських захисників населеного пункту Кримське російські окупанти застосували гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил дістав поранення», - поінформували у штабі.

Зазначається, що евакуаційною технікою воїна доставлено до військово-медичного закладу, де йому оперативно було надано належну медичну допомогу, а його стан здоров’я - середньої важкості.

«Такі дії російських окупантів без відповіді не залишилися - військовослужбовці Збройних сил України дали ворогу гідну відсіч. Втрати противника уточнюються», - йдеться у зведенні.

Як повідомляв УНІАН, 17 квітня збройні формування Російської Федерації, знову порушуючи зобов’язання з дотримання режиму припинення вогню, п’ять разів обстріляли позиції Об’єднаних сил. Упродовж доби противник відкривав вогонь із мінометів калібру 120 мм, які за Мінськими домовленостями повинні знаходитись в районах відведення, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.