Окупанти не припиняють обстрілів українських воїнів / фото УНІАН

Від початку сьогоднішньої доби російсько-окупаційні війська, незважаючи на свято Воскресіння Христового, обстріляли з міномета калібру 82 мм бійців Об'єднаних сил поблизу Пісків на Донецькому напрямку.

Про це повідомляє прес-центр Об'єднаних сил у Facebook.

Читайте такожЗ пасками та іншими смаколиками: українські бійці святкують Великдень в окопах на передовій (фоторепортаж)

Відео дня

"Втрат серед українських військовослужбовців немає. На зухвалу провокацію російських найманців українські військовослужбовці відповіли прицільним вогнем зі штатного озброєння. Підрозділи Об’єднаних сил продовжують контролювати противника на всій лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню, та готові до реагування на можливі загрози з будь-яких напрямків", - йдеться у вечірньому зведенні станом на 17:00.

На ділянках розведення № 1, № 2 та № 3 (в районі Станиці Луганської, поблизу Золотого, в районі Богданівки і Петрівського) ситуація залишається стабільною, режим тиші дотримується.

Також зазначається, що випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано.

Як повідомляв УНІАН, напередодні Великодня бойовики порушили режим тиші п’ять разів, унаслідок чого троє українських бійців були поранені.