Україна втратила ще одного захисника на фронті / фото УНІАН

З початку доби в районі проведення операції Об’єднаних сил один військовослужбовець загинув, двоє поранені.

Про це йдеться в оприлюдненому у Facebook зведенні прес-центру штабу операції Об’єднаних сил станом на 17:00.

«Сьогодні збройні формування Російської Федерації тричі відкривали вогонь по позиціях Об’єднаних сил», - поінформували у штабі.

Відео дня

Два факти порушень зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ». Так, окупаційні війська з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї обстріляли українські підрозділи біля населеного пункту Південне. По захисниках Новоолександрівки вів вогонь снайпер.

Читайте такожНа Великдень окупанти шість разів обстріляли позиції Об’єднаних сил

Крім того, поблизу Мар’їнки, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», терористи застосували ручні протитанкові гранатомети та стрілецьку зброю.

«Внаслідок злочинних дій російських окупантів двоє військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил отримали поранення. Воїнам надано необхідну допомогу та евакуйовано до військового медичного закладу. Ще один український захисник отримав поранення, не сумісні з життям», - йдеться у зведенні.

У штабі наголосили, що ефективним застосуванням чергових вогневих засобів Об’єднані сили припинили обстріли. Втрати окупантів уточнюються.

Читайте також"Міна-жаба": штаб ООС показав новий доказ участі Росії у війні на Донбасі (фото)

Також повідомляється, що на ділянках розведення №1, №2 та №3 ситуація залишається стабільною, режим тиші дотримується.

«В районі проведення операції вживаються усі необхідні заходи щодо недопущення занесення і поширення коронавірусної інфекції у військові колективи Об’єднаних сил. Випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано», - додали у штабі.