REUTERS

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Фейсбук. За даними штабу, «дочекавшись від’їзду представників СММ ОБСЄ, підрозділи російсько-терористичних військ знову завели туди техніку та важке озброєння».

Загалом від початку доби бойовики здійснили понад 40 збройних провокацій проти сил АТО. З великокаліберних кулеметів, гранатометів різних систем та стрілецької зброї терористи відкривали вогонь в бік українських позицій поблизу Новгородського, Зайцевого, Майорська, Луганського, Пісків, Опитного, Мар’їнки.

Читайте такожВ ОБСЄ закликали всі сторони на Донбасі дотримуватися режиму "тиші" під час новорічних свят

Відео дня

У прес-центрі також зазначають, що по Широкиному та Зайцевому вдарили з 82-мм мінометів. Біля Луганського терористи намагались поцілити по українських позиціях з протитанкового ракетного комплексу. Активно працювали сьогодні і ворожі снайпери, підкреслюється в повідомленні прес-центру.

Читайте такожБойовики порушують усі можливі угоди: за добу більше 35 збройних провокацій проти сил АТО

Як повідомляв УНІАН, Тристороння контактна група з врегулювання ситуації на Донбасі за участю представників України, Російської Федерації та ОБСЄ домовилася про повне припинення вогню на лінії зіткнення з 00.00 в ніч на 23 грудня.

У той же день бойовики з військовою технікою окупували селище Комінтерново, розташоване поблизу Маріуполя, однак пізніше покинули його.