Армія РФ спробує знову атакувати / фото REUTERS

Радник голови Офісу президента України Олексій Арестович попередив українців, що "завтра буде найстрашніший день, страшніший, ніж сьогодні".

На своїй сторінці у Facebook він повідомив, що ракетні удари рано вранці 25 лютого вважаються ймовірними. Раніше про це попереджав CNN.

"Слід зазначити, що мирним громадянам подібні удари загрожують з дуже малою ймовірністю. Бити будуть по військових об'єктах", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Водночас, запевняє він, ППО збереглося, війська боєздатні, українські війська застосовують і авіацію.

Також він констатував, що у противника був сьогодні провал. 

"Героїчна оборона наших військ, чудеса, які показують наша армія, прикордонники, Нацгвардія, інші структури, і є головною умовою і головною причиною цього провалу: Чернігів, Суми, Київ, Харків, вся зона ООС, Херсон", - зазначив він.

"Тому завтра буде найстрашніший день. Страшніший, ніж сьогодні. Завтра вони включать всі свої можливості, щоб зломити нас психологічно і - на полі бою. Але з іншого боку, вже буде і легше. Ефекту раптовості немає, звичка почала утворюватися, десантами нас вже не налякаєш. Завтра будуть і повітряні удари, і десанти, і вклинення, і півкола", - підсумував він.

Вас також можуть зацікавити новини: