Прикордонники зупинили атаку росіян під Бахмутом, знищивши їхнього командира

Загарбники, втративши управління підрозділом, побоялися наступати та втекли.

Прикордонники зупинили просування ворожої піхоти на одному з напрямків біля Бахмута, ліквідувавши командира окупантів. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

"Знищивши командира, снайпери-прикордонники зупинили атаку росіян під Бахмутом", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на одному із напрямків неподалік Бахмута стрілецький підрозділ російських загарбників планував атакувати опорний пункт українських захисників.

"Проте снайпери Держприкордонслужби не дозволили їм цього зробити. Влучними пострілами бійці ліквідували командира та кулеметника. Окупанти, втративши управління підрозділом, побоялися наступати та втекли", - зазначили в ДПСУ.

Ситуація на Бахмутському напрямку

Наразі Бахмутський напрямок є одним із "найгарячіших" та найскладніших на фронті. Ворог щоденно здійснює спроби наступу та атак на цьому напрямку.

7 січня в Інституті вивчення війни заявили, що сектор фронту в районі Кремінної має важливе значення. Вороже командування може розглядати тиск ЗСУ біля міста як загрозу правому флангу угруповання рашистів на Бахмутському напрямку. А саме він став для окупантів ключовим, оскільки, на їхню думку, відкриє шлях до захоплення всієї Донецької області.

Цього ж дня у Генштабі зауважили, що основні зусилля противник зосереджує на спробах повного захоплення Донецької області в межах адміністративного кордону; веде наступальні дії на Бахмутському напрямку.

Вас також можуть зацікавити новини: